In cadrul amenajarilor moderne de apartamente se cauta mereu solutii pentru a delimita zonele si pentru a le oferi o personalitate proprie.
Solutia oferita prin Perdelele de apa instalate pe post de pereti despartitori intre doua zone, este din ce in ce mai populara.
Aceste modele de Perdele de apa separa de obicei livingul de hol sau de bucatarie, pentru a oferi intimitate si pentru a aduce elementul vizual al apei in cascada in ambele incaperi.

Perdelele de apă vor capta, cu siguranță, atenția tuturor, fie că sunt perdele de apă, cortine de apă, pereți de apă sau fântâni de interior. Ele reprezintă elemente de decor modern, care pe lângă înfrumusețarea spațiului în care sunt amplasate, au și rol de umidificator al aerului și de colectare a particulelor de praf din spațiu/încăpere. Aceste perdele de apă pot fi amplasate în spații publice, în spații comerciale, la diferite evenimente etc. Techstone a creat o gamă specială, în trend, de perdele de apă pe sticlă care reușesc să aducă muzica naturii în casa dumneavostra. Principala calitate a acestor perdele de apă este faptul că ele nu necesită conectarea la o sursă de apă curentă, dispunând de un sistem propriu de reciclare a apei.

 

Perdelele de apă sunt tot mai căutate și pentru decorarea spațiului interior – fie în casa dvs, la birou, la recepții de hoteluri, la restaurant. Murmurul apei, starea de bine, magia vizuală a apei, relaxarea pe care o induc, par să le facă tot mai populare în rândul amatorilor de design interior. Nu este de neglijat eleganța pe care o oferă spațiului în care sunt amplasate aceste perdele de apa, dacă vreți să aveți un spațiu interior cu care să vă surprindeți oaspeții.

Fiecare alegere pentru perdelele de apa în spațiul interior unde doriți să fie amplasată presupune, însă, câteva condiții prielnice și, bineînțeles, atenție pentru întreținere. Dacă v-ați hotărât să vă înfrumusetați livingul sau biroul sau orice alt spațiu interior cu un astfel de obiect de decor, solicitați specialiștilor noștri o cerere de oferta.