Acest Perete cu Apa curgatoare își face simțit prezența fiind un element de decor impozant si elegant. Efectul sonor este fermecător, invitând oaspeții să se cufunde într-o stare de relaxare și sa se lase purtati intr-o experienta asiatica desavarsita. Peretele cu apa curgatoare se remarcă prin frumusețea placajului din foita de piatra naturala cu care este îmbrăcată, placaj ce rezonează perfect cu restul amenajarilor din exterior.

Perdelele de apă vor capta, cu siguranță, atenția tuturor, fie că sunt perdele de apă, cortine de apă, pereți de apă sau fântâni de interior. Ele reprezintă elemente de decor modern, care pe lângă înfrumusețarea spațiului în care sunt amplasate, au și rol de umidificator al aerului și de colectare a particulelor de praf din spațiu/încăpere. Aceste perdele de apă pot fi amplasate în spații publice, în spații comerciale, la diferite evenimente etc. Techstone a creat o gamă specială, în trend, de perdele de apă pe sticlă care reușesc să aducă muzica naturii în casa dumneavostra. Principala calitate a acestor perdele de apă este faptul că ele nu necesită conectarea la o sursă de apă curentă, dispunând de un sistem propriu de reciclare a apei.

 

Perdelele de apă sunt tot mai căutate și pentru decorarea spațiului interior – fie în casa dvs, la birou, la recepții de hoteluri, la restaurant. Murmurul apei, starea de bine, magia vizuală a apei, relaxarea pe care o induc, par să le facă tot mai populare în rândul amatorilor de design interior. Nu este de neglijat eleganța pe care o oferă spațiului în care sunt amplasate aceste perdele de apa, dacă vreți să aveți un spațiu interior cu care să vă surprindeți oaspeții.

Fiecare alegere pentru perdelele de apa în spațiul interior unde doriți să fie amplasată presupune, însă, câteva condiții prielnice și, bineînțeles, atenție pentru întreținere. Dacă v-ați hotărât să vă înfrumusetați livingul sau biroul sau orice alt spațiu interior cu un astfel de obiect de decor, solicitați specialiștilor noștri o cerere de oferta.